30 de set. 2011

PAISATGES INVISIBLES



Amb en Pep Padrós vam anar a a Sant Andreu de la Vola. Tot caminant buscant un lloc harmònic. Nosaltres ens ajudàvem amb les varetes. Així que mentre ell mirava el paisatge, nosaltres el dibuixàvem a través de les varetes. Després de trobar alguns llocs, i ens va costar una mica ja que estava tot molt humanitzat.
Vam trobar un lloc a on carregant-nos, així que amb una mica de meditació guiada d'en Pep ens vam connectar amb la terra i ens vam carregar, aprofitant i gaudint del silenci.
El més important va ser tenir consciència de l' Energia de la terra.
Més endavant en un turó vam trobar un lloc harmònic. Allà fent un dibuix de la flor de la vida amb les pedres que havíem dut cadascun de nosaltres, i col·locant estratègicament 3 peces de porcellana enterrades al costat d'uns roures vam construir una antena que vam connectar amb d'altres. A questa antena la vam fer amb la intenció de protegir l'hort, l'OPE i les nostres llars. Va ser un moment molt màgic per tots.
Però també molt màgic va ser anar a ala OPE i a l'hort per saber si havia funcionat, i amb les varetes vam veure que SI.
Al final de l'excursió a la Vola en Pep ens va portar tomàquet i poma dessecada a sol i serena, o sigui amb la influència del sol, la lluna i els astres.
Prèviament ens va explicar els paisatges invisibles i la utilització de les varetes.
A l'OPE a través d'un dibuix que vam fer de l'hort en Pep ens va dibuixar el paisatge invisible a través del pèndul i ho vam comprovar sobre el terreny.

1 comentari:

nonoeligorka ha dit...

Va ser un dia genial!!! ús desitjo molta sort a tots!!! sou genials cadascun de vosaltres!! Una abraçada toni ¨NONO¨