18 de set. 2011

CAMINADA PELS HORTS



Avui hem fet la primera sortida pels horts, el primer que vam poder veure, van ser els horts de Can Sanglas (al costat del MIT)on l'Antoni Mas ens va fer una xerrada de com van ser els seus inicis.
Desprès tota la gent que va venir va poder gaudir de les diferents manera que té la gent de organitzar-se els seus horts.
Seguidament vam fer el camí vora Ter, direcció a l'hort del Dolcet, entre aquest trajecte també els del programa con-eix ens van explicar la utilitat que tenien els rentats antigament i la gran importància que tenia el riu per les fabriques en aquella epocà.
Desprès de caminar una bona estona, vam arribar al nostre hort (Dolcet) on en Manel (el nostre monitor) va fer una petita xerrada sobre la biodiversitat que tenim al hort i voltants.
Tot seguit la gent va poder entrar a l'hort i entre tots els hortolans vam explicar una mica la nostra manera de treballar i aclarir qualsevol dubtà que la gent tingués sobre diferents aspectes del nostre hort.
Per finalitzar vam anar a l'hort de Can Ramisa on també la gent va poder entrar i gaudir de tot el que tenim plantat i especialment la gran espiral que tenim de plantes aromàtiques.
No ens podem oblidar de la senyoreta pastanaga que va fer una gran feina i va tenir a tots els nens molt entretinguts, gràcies senyoreta pastanaga.

1 comentari:

Manel ha dit...

Que bé que s'ho van passar els nens i també els adults!!