29 de nov. 2010

UNA VISITA MOLT DIFERENT


De totes les visites que hem fet i ens han fet, aquesta és la més “estranya” de tot el mòdul. En aquest cas, la persona convidada al nostre hort ha set l’arquitecte Pep Padrós.

La pregunta (lògica, es clar) és, què hi fa un arquitecte en un hort?

Sí, en Pep Padrós és arquitecte, però ni de bon tros un arquitecte convencional. La seva tasca és construïr “cases sanes” tenint en compte la Geobiología i els paisatges invisibles.

Ell explica que el subsòl del nostre planeta està travessat per multitud de corrents d’aigua que produeixen un magnetisme que afecta a les plantes, animals i persones.

Les típiques situacions de llocs on ens hi trobem molt a gust o altres d’on n’hem de marxar de seguida, ténen a veure amb aquest magnetisme.

La conferència ha estat molt interessant però el que realment ens ha impresionat ha sigut la pràctica que hem portat a terme al nostre hort.

Prèviament li havíem fet arribar un plànol i ell, va fer-ne un primer estudi amb l’ajuda d’un pèndol. Així va treure una primera idea de les corrents magnètiques que hi passen.

Un cop hem set a l’hort, ens hem fet unes varetes que permeten detectar aquest magnetisme i hem comprovat nosaltres mateixos que realment existeixen aquestes corrents.

Quan les hem tingut localitzades ens ha ensenyat a restaurar l’harmonia, o el que és el mateix, a contrarrestar l’efecte que ténen.

Amb les varetes, hem buscat una petita zona harmònica, i amb unes boletes de ceràmica hi hem dibuixat un símbol “la flor de la vida” . Això ha fet (ho hem comprovat 10 persones amb les varetes), que la zona harmònica s’expandís fins a ocupar tot el parc del Dolcet.

No cal ni dir que tots ens hem quedat amb la boca oberta, però encara ens hi hem quedat més quan ens ha explicat el secret de tot això:

“Les varetes i les pedres no han fet res, heu set vosaltres sols, el més important són les intencions”.